Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

«Τα σεμινάρια της ντροπής δεν πραγματοποιήθηκαν»



Ζάκυνθος, 19 Ιουνίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Τα σεμινάρια της ντροπής δεν πραγματοποιήθηκαν»

https://www.youtube.com/watch?v=aAVWcXZUlW0&feature=youtu.be

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» χαιρετίζει τους συναδέλφους που πήραν μέρος στην αγωνιστική συγκέντρωση, σήμερα 19 Ιουνίου, έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου για τη μη πραγματοποίηση των σεμιναρίων των Διευθυντών για την αξιολόγηση.
Η ακύρωση, ουσιαστικά, της επιμόρφωσης δείχνει για άλλη μια φορά τη συνολική αντίθεση του κλάδου απέναντι στην αξιολόγηση –σφαγείο, στην αξιολόγηση που οδηγεί σε κατηγοριοποίηση σχολεία μαθητές και εκπαιδευτικούς, που οδηγεί στη μισθολογική και βαθμολογική μας καθήλωση που οδηγεί ακόμη και στις απολύσεις.
Η αποφασιστικότητα και η αγωνιστική αντίδραση των συναδέλφων απέναντι στις αποφάσεις της κυβέρνησης αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για τους αγώνες του επόμενου διαστήματος. Αγώνες για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, για την υπεράσπιση της ίδιας μας της ζωής.
Το Δ.Σ. καλεί τους συναδέλφους και αύριο 20/6, δεύτερη ημέρα πραγματοποίησης των σεμιναρίων, να δώσουν το «παρών» έξω από το Δημοτικό Σχολείο Κάμπου στις 15:30, προκειμένου να δείξουν κι έμπρακτα την αντίθεσή τους στην «αξιολόγηση».
Συνεχίζουμε τον αγώνα, βάζουμε φραγμό στην αντιεκπαιδευτική πολιτική.
 Δυναμώνουμε το Σύλλογό μας.
Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γ. Γραμματέας



              Αντώνης Κουρσάρης                                                                 Έφη Λάζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου