Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Συγκρότηση Νέου Διοικητικού ΣυμβουλίουΖάκυνθος, 9 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκρότηση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σας κάνουμε γνωστό ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση τη Δευτέρα, 9/06/2014 των νέων μελών του Δ.Σ. με θέμα «Συγκρότηση σε Σώμα».

Από τη συνεδρίαση αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία και με ομόφωνη απόφαση των μελών οι εξής:
Πρόεδρος: Κουρσάρης Αντώνιος
Αντιπρόεδρος: Αντωνοπούλου Τασία
Γεν. Γραμματέας: Λάζου Ευφροσύνη
Ταμίας: Μπελέρης Ιωάννης
Ειδικός Γραμματέας: Γκουνάγιας Αθανάσιος (Θάνος)
Μέλη: Τσαούσης Μιχάλης, Ζέλιος Ευθύμιος

         Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, που προέκυψε από τις παραπάνω αρχαιρεσίες, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

         Δηλώνουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των συναδέλφων μας στις δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε καθημερινά με πνεύμα συλλογικότητας και αγωνιστικότητας.

         Έχοντας τη βαθιά επίγνωση ότι ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών έχει αναδειχθεί ως κέντρο συντονισμού των ενεργειών και των δράσεων συνεπικουρικά με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς του νησιού μας, δεσμευόμαστε για την προάσπιση και την προώθηση των κεκτημένων του κλάδου μας και των ζητημάτων που αφορούν όλους τους εργαζόμενους.

Για το ΔΣ

    Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γ. Γραμματέας              Αντώνης Κουρσάρης                                                                    Έφη Λάζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου