Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑΖάκυνθος, 13 Ιανουαρίου 2014


ΨΗΦΙΣΜΑ
Η βία και τρομοκρατία δεν θα αναστείλει την πάλη ενάντια στις απολύσεις και τις μνημονιακές πολιτικές

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση της βίας της τρομοκρατίας των απολύσεων και της κοινωνικής καταστροφής έδειξε για μια ακόμα φορά το βαθύ αντιδημοκρατικό πρόσωπό της απέναντι στους εκπαιδευτικούς και τους σχολικούς φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα που αγωνίζονται για τo δικαίωμα στη δουλειά.
Όχι μόνο απαγόρευσε τη διέλευση τους από τα διόδια του Πυργετού στους διαδηλωτές από τη Βόρεια Ελλάδα που κατευθύνονταν στα Τέμπη για συναντηθούν με τους συναδέλφους τους που την Αθήνα και την υπόλοιπη χώρα, αλλά χρησιμοποίησε πρωτοφανή βία και χημικά εναντίον τους.
Ιδιαίτερη «περιποίηση» από τα ΜΑΤ είχε και το μέλος της ΕΕ, επικεφαλής της Αυτόνομης Αγωνιστικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας στην ΑΔΕΔΥ και στέλεχος της Αυτόνομης Παρέμβασης Γρηγόρης Καλομοίρης, που οι αστυνομικές δυνάμεις αφού τον ξυλοφόρτωσαν του έσπασαν και το χέρι.
Η βία και η τρομοκρατία δεν πρόκειται να αναστείλει τους αγώνες ενάντια στην πολιτική διάλυσης των Δημόσιων υπηρεσιών, των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων, ενάντια στο σύνολο των μνημονιακών μέτρων και πολιτικών. Αντίθετα ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της Κυβέρνησης κάνει πιο καθαρό στα μάτια όλων των εργαζομένων την ανάγκη με συντονισμένο και διαρκή αγώνα να ανατραπεί αυτή η βάρβαρη μνημονιακή πολιτική.

Στο δρόμο σπάμε την Τρομοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου