Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ 2020, 2021 –ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ 2022 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/9/2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                                                                                        

«ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»

Ν. Κολυβά 136                                                                                                                                                            Τηλ: 2695028854                                                                                                                                                      e-mail : solomosd1@gmail.com

                                Ζάκυνθος 9/9/2024

 

 

Αρ.πρωτ: 168

Προς: Σχολικές Μονάδες &

Μέλη Συλλόγου, ΔΙ.Π.Ε.

ΚΕΔΑΣΥ

 

 

 

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

1) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ 2020, 2021 –ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ 2022 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/9/2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

μετά την απόφαση 1510/2024 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που ακύρωσε τις ανακλήσεις των διαπιστωτικών πράξεων των νεοδιόριστων συναδέλφων /ισσών στη Δυτική Αττική και το συντονισμένο αγώνα που κάνει η ΔΟΕ για την αποσύνδεση της λεγόμενης “αξιολόγησης” από την υπογραφή των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων, εκδόθηκε το με αρ.πρωτ. 51 /29-8-2024 έγγραφο της ΔΟΕ ,το οποίο καλεί όλους του συλλόγους να προχωρήσουν σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΤΟΥ 2021 ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ( βλ. συνημμένο έγγραφο)

 

Ήδη στο σύλλογό μας έχει σταλεί  δύο ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ   με τα ονόματα των νεοδιόριστων του 2020 και του 2021 που κατέθεσαν ατομική αίτηση μονιμοποίησης στη ΔΙΠΕ Ζακύνθου και τα οποία  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΑΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

 

                                     Κατόπιν τούτου,   ΚΑΛΟΥΜΕ:

 

1. ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΤΟΥ 2021 που κατέθεσαν ατομική αίτηση μονιμοποίησης ή έστειλαν τα στοιχεία τους στον σύλλογο το αμέσως προηγούμενο διάστημα ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9.9. ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 11.9. ΚΑΙ ΩΡΑ 12:30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΗ ΛΑΖΟΥ ( τηλ.6944664402 ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ.

2. ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΤΟΥ 2021 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

( Σημειώνουμε ότι οι νεοδιόριστοι με απόσπαση ή  μετάθεση, καλό είναι να καταθέσουν αίτηση και στις δύο διευθύνσεις εκπαίδευσης.)

 

3. ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ 2022 , για τους οποίους έχει πλέον συμπληρωθεί η απαιτούμενη διετία για έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

α. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

( βλ. συνημμένο έγγραφο) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στο μείλ των Διοικητικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας (  dthemat@dipe.zak.sch.gr ) και να πάρουν αρ. πρωτοκόλλου .

 β.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ με αρ. πρωτ.  και των παρακάτω ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ    ( ΟΝΟΜΑ-ΕΠΩΝΥΜΟ-ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ-ΑΦΜ-ΔΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ) στο μέιλ του Συλλόγου

( solomosd1@gmail.com)  για να στείλουμε και τα δικά τους στοιχεία στη ΔΟΕ.

 

4. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

 

ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΩΛΥΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

 

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00

 

ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

 

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει του άρθρου 40 του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007) « όλοι/ες οι συνάδελφοι/ισσες  που συμπλήρωσαν διετή δόκιμη υπηρεσία πρέπει να μονιμοποιηθούν αυτοδίκαια» ,απαιτούμε  την απόφαση του ΠΥΣΠΕ Ζακύνθου για τη συμμόρφωση με την απόφαση και την έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των συναδέλφων , σε αντίθετη περίπτωση , προχωράμε σε προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια συντονισμένα με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και τη ΔΟΕ.

                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.         

 Η Πρόεδρος                                             Η γενική γραμματέας                                                                                                                                                                          Λάζου Έφη                            Παπαδάτου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου