Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΗ 17.9.2024 ΚΑΙ ΩΡΑ19:30 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ                                                                         Ζάκυνθος 16/9/2024

Α/ΘΜΙΑΣ                                                                                                   Αρ. πρωτ. 179

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 

«ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»                                                    Προς:      Σχολικές Μονάδες

Ν. Κολυβά 136                                                                                                &Μέλη  Συλλόγου

Τηλ: 2695028854                                                                                - ΔΙ.Π.Ε.Ζ –ΚΕΔΑΣΥ

e-mail : solomosd1@gmail.com                                               

 

 

Πανελλαδική σύσκεψη νεοδιόριστων με νομικούς του κινήματος Τρίτη 17/9/2024, ώρα 7.30μμ στο linkhttps://us02web.zoom.us/j/87365251528

Την Τρίτη 17/9/2024 στις 7.30μμ καλούμε όλες και όλους σε πανελλαδική σύσκεψη νεοδιόριστων για τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση, υλοποιώντας την πρόταση που καταγράφηκε στο ΔΤ του συντονισμού Συλλόγων ΠΕ και ΕΛΜΕ της Τρίτης 10/9/2024.

Ενημερώνουμε ότι η πρόσφατη παράσταση διαμαρτυρίας μας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου, την Τετάρτη 11/9/2024 για την κατάθεση των συλλογικών αιτήσεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων συναδέλφων του 2020 και του 2021 απέβη άκαρπη , καθώς από τη συνάντησή μας με τον Προϊστάμενο διαπιστώσαμε ότι το ΠΥΣΠΕ δεν προτίθεται να εκδώσει διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης με βάση την απόφαση υπ’ αρ. 1510/2024 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, αν δεν υπάρξει κεντρική πολιτική γραμμή. Στην περίπτωση αυτή ακολουθείται ο δρόμος των προσφυγών για τον οποίο οι συνάδελφοι πρέπει να ενημερωθούν από ειδικούς δικηγόρους.

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογός μας συμμετέχει και συνυπογράφει το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕ (10/9/24) (βλ. συνημμένο έγγραφο) και ΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ /ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ/ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17.9.24 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30 ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.  

Συζητάμε, οργανώνουμε και συντονίζουμε τις δράσεις μας για την επιβολή των μονιμοποιήσεων, την οργάνωση κινηματικών, νομικών και άλλων ενεργειών/βημάτων ενάντια στην τρομοκρατία, τις απειλές και τα πειθαρχικά ώστε να υπάρξει η απαραίτητη αγωνιστική συσπείρωση των χιλιάδων συναδέλφων/ισσων που συμμετέχουν πανελλαδικά στην μάχη ενάντια στην αξιολόγηση. Στη συζήτηση συμμετέχουν και απαντούν σε ερωτήσεις δικηγόροι του κινήματος που χειρίστηκαν νομικά την κήρυξη της Απεργίας Αποχής από τα πρωτοβάθμια σωματεία και έχουν συμβάλει συνολικά στη νομική θωράκιση του αγώνα μας.

Το εκπαιδευτικό κίνημα έχει τη δύναμη να οργανώσει την αντεπίθεση, συνεχίζοντας και να κλιμακώνοντας τον αγώνα, να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός πλατιού μετώπου αντίστασης και ανατροπής της αντιδραστικής - αντιεκπαιδευτικής πολιτικής κυβέρνησης, ΥΠΑΙΘΑ, ΕΕ, ΟΟΣΑ.

Καλούμε όλα τα εκπαιδευτικά σωματεία ΣΕΠΕ-ΕΛΜΕ να συμμετέχουν και να καλέσουν στην πανελλαδική σύσκεψη με τους δικηγόρους του κινήματος, καθώς και κάθε εκπαιδευτικό από όλη την χώρα να συνδεθεί και να συμμετέχει.

 

ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ

Η πρόεδρος                                                                                       Η  γενική γραμματέας

Λάζου Έφη                                                                               Παπαδάτου Μαρία

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου