Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

«Κήρυξη μονόωρων στάσεων εργασίας»

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ

 Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                                                                                        

 «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»

Ν. Κολυβά 136                                                                                                                                               Τηλ: 2695028854                                                                                                                                                      e-mail : solomosd1@gmail.com                                                                                              

                                 Ζάκυνθος      17/10/2021

 

 

Αρ.πρωτ: 378

Προς: Σχολικές μονάδες, Μέλη συλλόγου

Κοιν: Διεύθυνση Π.Ε Ζακύνθου

   Δ.Ο.Ε

 

 

Θέμα:  «Κήρυξη μονόωρων  στάσεων εργασίας»

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση η οποία στις σχολικές μονάδες του συλλόγου μας ξεπέρασε το 88%.

Χαιρετίζει τους συναδέλφους που έβαλαν μαζικά λουκέτο, με 77% συμμετοχή, στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία κατά την απεργία της  11ης Οκτωβρίου.

Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων να μην προχωρήσουν σε καμία κίνηση σχετική με την αξιολόγηση μια και η απόφαση του Εφετείου δεν έχει επιδοθεί ακόμη στη ΔΟΕ.

Σύμφωνα με το έγγραφο της ΔΟΕ (αρ.πρωτ.1931) κηρύσσουμε μονόωρες στάσεις εργασίας: την Δευτέρα 18/10/21, την Τρίτη 19/10/21, την Τετάρτη 20/10/21, την Πέμπτη 21/10/21 & την Παρασκευή 22/10 από τις 13:15-14:00 για κάθε μέρα,  ώστε να αξιοποιηθούν σε περίπτωση που σε κάποια σχολική μονάδα συγκληθεί ο Σύλλογος Διδασκόντων με θέμα «εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση» και μέχρι η ΔΟΕ να στείλει νέα ανακοίνωση.

Με το παρόν ενημερώνουμε και την Διεύθυνση Π.Ε Ζακύνθου.

Προτείνουμε στο Δ.Σ της ΔΟΕ σε περίπτωση δυσμενών εξελίξεων να αξιοποιήσει τη θετική εμπειρία του 2014 με τη χρήση ενιαίου κείμενου σε όλες τις φόρμες κειμένου που θα περιέχει τα αιτήματα μας και θα είναι πανομοιότυπο σε όλες τις σχολικές μονάδες ακυρώνοντας στην πράξη την αξιολόγηση.

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου