Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

8ο Ενημερωτικό

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                                               29-01-2019                                            
«ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»
Ν. Κολυβά 136                                                                                            αρ,πρ.119                                                    Τηλ: 2695028854                                                                                                                                                      Fax: 2695048783                                                                                                                                             e-mail : solomosd1@gmail.com                                         
                         Ζάκυνθος 29/01/2019

       Αρ.πρωτ. 119

  



8ο Ενημερωτικό

1. Σας πληροφορούμε ότι ύστερα από την συνάντηση που είχαμε στο γραφείο του Συλλόγου  σε σχέση με την διεκδίκηση των αναδρομικών  και επειδή αρκετά σχολεία του νησιού μας έχουν συνεργαστεί με διάφορα δικηγορικά γραφεία, ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε για την πληρέστερη ενημέρωση σας να προβείτε σε διασχολική ενημέρωση.

2. Οι Συνάδελφοι θα πρέπει το αργότερο  μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, σύμφωνα και με τη γνωμοδότηση της ΔΟΕ, να καταθέσουν τα απαιτούμενα έγγραφα στο δικηγορικό γραφείο με το οποίο θα συνεργαστεί το κάθε σχολείο.

3. Στάση Εργασίας για την Παρασκευή, 1/2/2019: Το Δ.Σ., κατόπιν συνεδρίασή του και σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ της ΔΟΕ, αποφάσισε τη συμμετοχή στην 3ωρη στάση εργασίας (κατά τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού και τις τρεις πρώτες του απογευματινού προγράμματος), με θέμα: «Το νέο Σύστημα Προσλήψεων και Διορισμών». Ο Σύλλογος, προς διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 1 Φλεβάρη και ώρα 13.00 μπροστά στο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε για τρίωρη επιπλέον στάση εργασίας.

4. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καλεί τους Συναδέλφους την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στην Πλατεία Σολωμού, να συμμετάσχουν στην κοινή πορεία διαμαρτυρίας με άλλα σωματεία και φορείς του νησιού μας, για το μη κλείσιμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, όπως και για την άμεση λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Η πρόεδρος                                                                    Η  γραμματέας


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΪΤΑΝΙΔΟΥ                                            ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου