Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 10-01-2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                                                                                        
«ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»
Ν. Κολυβά 136                                                                                                                                                  Τηλ: 2695028854                                                                                                                                                      Fax: 2695048783                                                                                                                                            e-mail : solomosd1@gmail.com
                                                
                         Ζάκυνθος 8/1/2019

       Αρ.πρωτ. 102

5o   Ενημερωτικό
Θέμα: «Αγώνας για να αποσυρθεί τώρα το σύστημα απαξίωσης της προϋπηρεσίας των  Εκπαιδευτικών που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας»

Το Δ.Σ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ  Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», στη συνεδρίασή του στις 8/1/2019, αποφάσισε:

1.   Να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία την Παρασκευή 11/1/2019 που κήρυξε η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ με αίτημα την άμεση απόσυρση του σχεδίου που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας για το Σύστημα διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών. Ένα σύστημα το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.
Το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε διαβούλευση δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης της χώρας μας.

2. Την Παρασκευή 11/01/2019 θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση στο χώρο της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου
   (πρώην Νομαρχίας) στις 10.30, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη. Επίσης θα  
   μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια για τον δίκαιο αγώνα μας.

3. Πραγματοποίηση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την Πέμπτη 10/1/2019 και ώρα 19.00 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο (Άμμου) Ζακύνθου με αντικείμενο την κατάθεση προτάσεων για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για μετά τις 11 Ιανουαρίου.

4. Υπενθυμίζουμε στους Αναπληρωτές Συναδέλφους, ότι η εγγραφή Νέων Μελών στο Σύλλογό μας, γίνεται κάθε Δευτέρα & Τετάρτη στα γραφεία του Συλλόγου από ώρα 18.30 έως 20.00. Εγγραφές μπορούν να γίνουν και κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης 10/1/2019.

5. Όποιοι Συνάδελφοι επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 13.00 η ώρα, να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του Συλλόγου στο τηλέφωνο 6978692693 το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι (14.00 η ώρα).

Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, όλοι μαζί, αποφασιστικά τον αγώνα για μόνιμους διορισμούς, που έχει ανάγκη η Δημόσια Εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του Συνδικαλιστικού Κινήματος.   


Η πρόεδρος                                                                                            Η γραμματέας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΪΤΑΝΙΔΟΥ                                                                        ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου