Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ



Ζάκυνθος, 14/06/2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου δίνει τη δυνατότητα στους υπουργούς να βάζουν λουκέτο, να συγχωνεύουν και να καταργούν δημόσιους οργανισμούς οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο.

Αυτοί που έχουν ρημάξει τις ζωές μας, που έχουν αφανίσει κάθε ελπίδα στους νέους, που έχουν ξεπουλήσει κάθε εργασιακό δικαίωμα, που έχουν αποδομήσει κάθε δημόσιο και κοινωνικό αγαθό όπως την Υγεία, την Παιδεία και την  Κοινωνική Ασφάλιση δεν σταματούν. Στη συνέχεια των αντιλαϊκών μέτρων έρχονται και οι μαζικές απολύσεις στην εκπαίδευση, την υγεία, την αυτοδιοίκηση, δηλαδή στον δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.
Αν οργανωμένα δεν τους σταματήσει και δεν τους αντεπιτεθεί επιτέλους ο λαός ενωμένος, θα ακολουθήσουν και άλλα δεινά.
Αποφάσισαν και διέταξαν το κλείσιμο της ΕΡΤ. Επιθυμούν να φιμώσουν κάθε μέσο που μπορεί να φιλοξένησε διαφορετικές μορφές έκφρασης, λόγου και αντίλογου. 

Η τρικοματική κυβέρνηση των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, σπεύδει να υλοποιήσει τις εντολές της Τρόικας, να κλείσει την ΕΡΤ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η λαϊκή περιουσία της ΕΡΤ, το ιστορικό της αρχείο, η υλικοτεχνική της υποδομή να περάσουν στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων.
 
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για να μας διαπαιδαγωγούν με την ενημέρωση που θα προσφέρουν  κατά αποκλειστικότητα οι καναλάρχες-εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια τους.
 

Δεν θα περάσει!!!
 

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε άλλο να λειτουργούν ως στρατιωτικοί επικυρίαρχοι! 
Καλούμε τους συναδέλφους –σσες κι όλους τους εργαζόμενους, το λαό της Ζακύνθου να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και να υπερασπιστούν τη δημόσια περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου