Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

7ο Ενημερωτικό Σημείωμα



70 Ενημερωτικό Σημείωμα

Αγαπητοί Συναδέλφοι,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα:
  1.  ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ
Λειτουργεί Τράπεζα Αίματος με την επωνυμία του Συλλόγου μας με σκοπό να καλύψει τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους. Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες. Είναι μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.  Η συλλογή γίνεται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ζακύνθου στο όνομα του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών. Τονίζουμε ότι οι συνάδελφοι που δίνουν αίμα παίρνουν κάρτα αιμοδότη και απολαμβάνουν όλων των διευκολύνσεων που προβλέπονται  (άδειες, κλπ).

  1. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θεωρείται απαραίτητος ο ορισμός ενός συναδέλφου  ως συνδικαλιστικού συνδέσμου σε κάθε σχολείο, προκειμένου να διευκολυνθεί η επικοινωνία των σχολείων με το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών. Παρακαλούμε οι Σύλλογοι Διδασκόντων των σχολείων να ορίσουν τον συνάδελφο που θα τους εκπροσωπεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και να ενημερώσουν το Σύλλογο.

  1. ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας (Αντώνης Κουρσάρης,τηλ:6976887926) αν υπάρχουν παλιές φωτογραφίες στο αρχείο του σχολείου τους μέχρι την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

  1. ΣΥΝΔΡΟΜΗ προς ΤΗ Δ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013
Σας ενημερώνουμε ότι η συνδρομή των συναδέλφων προς τη Δ.Ο.Ε., με απόφαση της 80ης Γ.Σ., για τη συνδικαλιστική χρονιά 2012-2013 είναι μειωμένη κατά 20%. Συγκεκριμένα η συνδρομή κατά μέλος που πρέπει να αποδοθεί στη Δ.Ο.Ε. από 34 ευρώ μειώθηκε στα 27 ευρώ. Όσον αφορά  τη συνδρομή των ωρομισθίων προς τη Δ.Ο.Ε., αυτή διαμορφώνεται στα 10 ευρώ. Παρόλα αυτά λόγω της τεράστιας μείωσης όπου έχουν υποστεί οι μισθοί μας το τελευταίο διάστημα λόγω των μνημονιακών πολιτικών, το Δ.Σ. θα έρθει σε συνεννόηση με τους άλλους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Ιονίων Νησιών με κοινό αίτημα την περαιτέρω μείωση της συνδρομής μας, αναλογικά και με τις μειώσεις των αποδοχών μας.

  1. Ομαδα πεζοποριασ
Η τρίτη συνάντηση των μελών της ομάδας πεζοπορίας θα γίνει στο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 10:45 με προορισμό τη Σπηλούλα και το Τραγάκι. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τη συνάντηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου