Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

4ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ
 Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                                                                                        
     «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»
Ν. Κολυβά 136                                                                                                                                             Τηλ: 2695028854                                                                                                                                                      Fax: 2695048783                                                                                                                                                      e-mail : solomosd1@gmail.com                                                                                               
                            Ζάκυνθος 22/11/2018

Αρ.πρωτ. 83





4o   Ενημερωτικό
Αγαπητοί συνάδελφοι
  • Ύστερα από αρκετές επαφές με το ΚΤΕΛ σας ενημερώνουμε ότι είναι διατεθειμένο να κάνει ειδική έκπτωση σε όσους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές μετακινούνται 1-2 φορές τον μήνα σε προορισμούς (εκτός της Αχαϊας)….στο σύλλογο θα συγκεντρώνονται τα ονόματα προκειμένου να σταλεί λίστα.
  •   Σας υπενθυμίζουμε ότι  το γραφείο του Συλλόγου είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα και Τετάρτη  από τις 18:30-20:00  και παρακαλούμε να τακτοποιήσετε (για όσους δεν το έχουν κάνει) την συνδρομή σας . 
  • Ο Σύλλογος προκειμένου να ενισχύσει το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου σχεδιάζει να πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Παρασκευή 14/12/2018 και να συγκεντρώσει τρόφιμα. Όποιος μουσικός μπορεί να συμμετέχει με την χορωδία του σχολείου να το δηλώσει μέχρι την Παρασκευή 7/12/18 στα μέλη του συλλόγου. Αν δεν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
  • Προγραμματίζουμε να πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση (από την νέα χρονιά)  με θέμα «Εκπαιδευτικοί και γονείς» σε συνεργασία με την ΣΤΟΡΓΗ. Όποιος-α συνάδελφος-σσα θα ήθελα να κάνει μια παρουσίαση να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο μέχρι 20/12/2018.
  • Τέλος το εστιατόριο DALI προσφέρει σε όλους τους εκπαιδευτικούς 20% έκπτωση σε γεύμα, ποτό ή καφέ. Αν υπάρχει κάποιος άλλος χώρος με σχετική έκπτωση ενημερώστε μας. Ευχαριστούμε τον συνάδελφο για την προσφορά που μας έστειλε.




Η πρόεδρος                                                                                            Η γραμματέας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΪΤΑΝΙΔΟΥ                                                                        ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου