Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                     Ζάκυνθος: 3/6/2018
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                      
«ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»
Ν. Κολυβά 136
Τηλ. 2695028854                                                                  
email: solomosd1@gmail.com         

«Θέμα: Έκτακτη Γενική Συνέλευση 6 Ιουνίου 2018»

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

            Το τέλος της συνδικαλιστικής χρονιάς 2017-2018 βρίσκει το χώρο της εκπαίδευσης αλλά και όλη την ελληνική κοινωνία σε βαθύτατη κρίση.
            Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια της πολιτικής των μηδενικών διορισμών, των μαζικών συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολείων (2011-2013), που σε συνδυασμό με τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις των προηγούμενων ετών έχει δημιουργήσει ένα απογυμνωμένο από μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό δημόσιο σχολείο, δίνει τη μάχη για την πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων για την εκπαίδευση, χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών.           
            Με αφορμή την πραγματοποίηση της 87ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ στις  23 - 25 Ιουνίου 2018 καλούμε όλα τα μέλη μας, να συμμετέχουν στην Γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2918  στις 7.00 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου, με το εξής θέμα:

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2018-2019

A.        Διεκδικητικό Πλαίσιο

I.          Διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών στη Δημόσια Εκπαίδευση
II.        Δικαιώματα αναπληρωτών εκπαιδευτικών (εργασιακά – ασφαλιστικά)
III.       Επιμόρφωση εκπαιδευτικών

Β.       Πρόγραμμα Δράσης
           
            Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούμε στο δρόμο και να αγωνιστούμε για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής και αντεργατικής πολιτικής. Απαιτείται αφύπνιση και συλλογικότητα με δυναμικούς αγώνες. Έχουμε χρέος, όλοι μαζί, να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε τον αγώνα για ν’ ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές, που πλήττουν τους εκπαιδευτικούς αλλά  και όλους τους εργαζόμενους, τη δημόσια  δωρεάν εκπαίδευση και το σύνολο των κοινωνικών αγαθών και κατακτήσεων.

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου