Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΕΔΥ 1/3/24

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ                                                                             Ζάκυνθος 1/3/2024

Α/ΘΜΙΑΣ                                                                                                          Αρ. πρωτ. 62

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 

«ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»                                                        Προς:      Σχολικές Μονάδες

Ν. Κολυβά 136                                                                                                     &Μέλη  Συλλόγου

Τηλ: 2695028854                                                                                       - Δ.Π.Ε.Ζ –ΚΕΔΑΣΥ

e-mail : solomosd1@gmail.com                                                          

 

 

 

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΕΔΥ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι , συναδέλφισσες,

Χαιρετίζουμε τους εκπαιδευτικούς μας που με πρωτοφανή για τα τελευταία χρόνια μαζικότητα συμμετείχαν στη μεγάλη γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 28/2/24 και κλείνοντας  πολλά σχολειά μας ,μία μέρα μετά τη δικαστική εκδίκαση της αγωγής του ΥΠΑΙΘΑ ενάντια στην απεργία-αποχή της ΔΟΕ από την ατομική αξιολόγηση, έδωσαν με τη σθεναρή παρουσία τους -παρέα με χιλιάδες εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα- το μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται ,κλιμακώνεται και θα δικαιωθεί! Γιατί είναι πλέον και στην πράξη φανερό σε όλες και όλους, ότι σε όσα σχολεία εφαρμόζεται  η Α2 φάση, διαλύεται αυτόματα η εκπαιδευτική κοινότητα και εξαφανίζεται κάθε ευαισθησία συναδελφικότητας και αλληλεγγύης!

Μετά λοιπόν από την 27/2/24 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, η οποία έκρινε την απεργία της ΔΟΕ παράνομη για τυπικούς λόγους ( μη λήψη απόφασης από τη Γ.Σ., όπως ορίζει ο νόμος Χατζηδάκη), η ΑΔΕΔΥ προχώρησε νόμιμα –ως υπερκείμενη τριτοβάθμια οργάνωση, που καλύπτει όλους μας -σε νέα κήρυξη της απεργίας-αποχής από το            Ν 4823/21 και τη σχετική υπουργική απόφαση , εξώδικο της οποίας επέδωσε χτες, 29/2/24 στο Υπουργείο Παιδείας.

Ως εκ τούτου

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ/ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ  ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ          ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ                  ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ.

Κατόπιν μπορούν  να  ενημερώσουν σύμβουλο και διευθυντή ανάλογα με το αν έχουν κληθεί ή όχι και σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολούθησαν και στη δήλωση της ΔΟΕ .

Επισημαίνουμε πάλι εδώ ότι η δήλωση συμμετοχής στην  απεργία – αποχή που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, καλύπτει τους εκπαιδευτικούς σε όλες τις φάσεις της ατομικής αξιολόγησης,  από τη μη συμμετοχή σε όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με αυτήν, όπως από τη συνάντηση με τον αξιολογητή, την υπογραφή συμβολαίου, την ενημέρωση του ατομικού φακέλου  στην Ψηφιακή Πλατφόρμα, την κατάθεση έκθεσης ατομικής αυτοαξιολόγησης κ.λπ

Για τις πρακτικές διδασκαλίες στην τάξη ισχύουν κανονικά ΟΙ ΤΡΙΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ για τον μήνα Μάρτιο και ΟΙ ΜΟΝΟΩΡΕΣ ΄Η ΔΙΩΡΕΣ ΄Η ΤΡΙΩΡΕΣ που έχει προκηρύξει συμπληρωματικά ο σύλλογός μας και οι οποίες επισυνάπτονται επίσης.

            ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ!!!

                                               

         ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ                                                                    

               Η πρόεδρος                                                                                       Η  γενική γραμματέας

             Λάζου Έφη                                                                             Παπαδάτου Μαρία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου