Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 9/3/2023 6μμ 3ο ΔΣ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                        «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»

 Ν. Κολυβά136                                             Τηλ:2695028854              

e-mail : solomosd1@gmail.com

Ζάκυνθος    3/3/2023

Αρ.πρωτ: 248 

Προς: Σχολικές Μονάδες & 

Μέλη Συλλόγου-    ΔΠΕΖ-ΚΕΔΑΣΥ                       

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                             ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ   ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

                                    ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023  ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00

                ΣΤΟ 3ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ ( ΑΜΜΟΥ)             

( εξ αναβολής από Δευτέρα 6 Μ αρτίου και ώρα 18:00  -πρώτη σύγκληση -σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας)

 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου ( Άμμου) , η οποία σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ( ΑΜΜΟΥ) ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1.Κλιμάκωση του Αγώνα ενάντια στην εφαρμογή της Ατομικής Αξιολόγησης

2. Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης για την Ολόμέλεια των Προέδρων της ΔΟΕ 13/3/23

( Κάθε θέμα  που θα αποφασίσει η Συνέλευση μπορεί να συμπεριληφθεί και να κατατεθεί στην Ολομέλεια των Προέδρων)

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

βρισκόμαστε ήδη και στο νησί μας προ των πυλών έναρξης της διαδικασίας ατομικής αξιολόγησης στους νεοδιόριστους συναδέλφους του 2020!

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σε όλες σχεδόν τις σχολικές μονάδες τάσσονται ενάντια στην εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης και ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ τη ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ.

Η ΔΟΕ με το από 1/3/23 έγγραφο της ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΝΕΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 1/3/23 ΕΩΣ 31/3/23.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική μας συνέλευση για το θέμα, η Σύσκεψη των Νεοδιόριστων σε συνεργασία με την ΕΛΜΕΖ και μέσα στην επόμενη εβδομάδα ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και ΣΥΝΔΙΟΡΑΓΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

Ακούμε ότι –όπως και σε άλλες περιοχές, έτσι και εδώ- θα κληθεί η σύμβουλος της Γενικής Αγωγής να αξιολογήσει τους εκπαιδευτικούς της Ειδικής ,ακόμα και με άτυπες εντολές, και αναρωτιόμαστε πόσο σοβαρή για τη βελτίωση του παιδαγωγικού μας έργου μπορεί να είναι μια τόσο επιπόλαιη και ανεύθυνη διαδικασία που το μόνο που αποσκοπεί είναι η κατηγοριοποίηση των εκπαιδευτικών μας στα πλαίσια «επιχειρηματοποίησης» των σχολικών μονάδων και δημιουργίας πυραμίδας μάχιμων εκπαιδευτικών υποβαθμισμένων μισθολογικά  και στελεχών με bonus και επιβραβεύσεις!

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συμμετάσχουμε σε μια τέτοια παρωδία και να βάλουμε κι εμείς με τη συμμετοχή ή την ανοχή μας ένα λιθαράκι στη βέβαιη πλέον αλλοίωση, όχι μόνο του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της παρεχόμενης εκπαίδευσης αλλά και αυτού του ίδιου παιδαγωγικού και ορθολογικού περιεχομένου της (βλ. το σκάνδαλο με την κατάπτυστη εισαγωγική επιμόρφωση των νεοδιόριστων!).

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΕΝΟΨΕΙ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ!

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ-ΓΟΝΕΩΝ –ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ  ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ  « ΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ»!!!

                                                                                  ΤΟ Δ.Σ.

Σφραγίδα Συλλόγου Καινούρια 3 Μαΐου 2018 Η πρόεδρος                                      Η  γενική γραμματέας

  Λάζου Έφη                                                          Τζιάφα Έφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου