Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

«οι Εκπαιδευτικοί δεν είναι σάκοι του μποξ»

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ

 Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                                                                                        

  «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»

Ν. Κολυβά 136                                                                                                                                                            Τηλ: 2695028854                                                                                                                                     e-mail : solomosd1@gmail.com                                                                                              

                                 Ζάκυνθος      21/09/2021

 

Αρ.πρωτ: 359

 

Προς: Σχολικές μονάδες

Κοιν: ΔΟΕ, Ένωση γονέων, ΜΜΕ  

 

Θέμα: «οι Εκπαιδευτικοί δεν είναι σάκοι του μποξ»

Οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων καλούνται να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία  μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας και δίνουν και θα δώσουν για αυτό όλες τους τις δυνάμεις, τον καλύτερό τους εαυτό για μια ακόμη φορά όπως έκαναν και στο παρελθόν, εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα που ορίζει η πολιτεία.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες και αντί να έχουν συνοδοιπόρους τους γονείς αντίθετα γίνονται «σάκοι του μπόξ». Δέχονται απειλητικές επιστολές  αλλά και προσωπικές επιθέσεις μπροστά στα μάτια των μικρών μαθητών.

Όλες οι απόψεις στη δημοκρατία είναι σεβαστές, όμως αυτή τη στιγμή οι εντολές των λοιμωξιολόγων είναι να τηρηθεί το μέτρο της χρήσης της μάσκας».

Ζητάμε από το Υπουργείο να υπάρξει το θεσμικό πλαίσιο που θα θωρακίσει τους εκπαιδευτικούς για να μην έχουν και προβλήματα προσπαθώντας να κάνουν τη δουλειά τους.

 

 

το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου