Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

1ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 4/9/2020




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
«ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ»
Ν. Κολυβά 136 Τηλ: 2695028854 Fax: 2695048783 e-mail : solomosd1@gmail.com
Ζάκυνθος 04/09/2020


Αρ.πρωτ: 155
Προς: Σχολικές μονάδες

1ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καλωσορίζει τους νέους συναδέλφους και εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Λόγω της κατάστασης των μέτρων για το νησί μας δεν θα πραγματοποιήσει ακόμη συνάντηση γνωριμίας. Σας ενημερώνει ότι:

• Αιμοδοσία: λειτουργεί η Τράπεζα Αιμοδοσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.Oι εθελοντές συνάδελφοι- αιμοδότες παρακαλούνται να ενισχύσουν με την προσφορά αίματος αυτή την προσπάθεια προτείνοντας στην κοινωνία, τους μαθητές, γονείς και συναδέλφους την αξία του εθελοντισμού και αλληλεγγύης στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

• Κάρτες Μουσείων: Όσοι νέοι συνάδελφοι επιθυμούν ελεύθερη είσοδο στα μουσεία, θα χρειαστούν 2 έγχρωμες φωτογραφίες και βεβαίωση εργασίας από την Πρωτοβάθμια ,τα οποία συνοδευόμενα με μία αίτηση καταθέτονται στην Εφορία αρχαιοτήτων.

• Κάρτες ΔΟΕ: Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να ανανεώσουν ή να εκδώσουν την κάρτα της ομοσπονδίας μας θα χρειαστούν μια έγχρωμη φωτογραφία, το ΦΕΚ διορισμού (για τους μόνιμους ή την απόφαση για τους αναπληρωτές) και τα καταθέτουν στα γραφεία του συλλόγου μας Δευτέρα και Τετάρτη 18:30-20:00 μέχρι 31/10/2020 με την προϋπόθεση ότι είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο.

• Υπενθυμίζουμε ότι το γραφείο του Συλλόγου είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:30-20:00 όπου και μπορείτε να εγγραφείτε με μια αίτηση και ετήσια συνδρομή 20 ευρώ.

• Επειδή οι προϊσταμένοι/ες ολιγοθεσίων Δημοτικών & Νηπιαγωγείων πιθανόν να μην έχουν την εμπειρία της σχετικής γραφειοκρατίας, ο σύλλογος ζητά από τους έμπειρους συναδέλφους να διαθέσουν λίγο χρόνο για να δείξουν στους νεότερους. Όποιος επιθυμεί να το δηλώσει στα μέλη του συλλόγου. Όποιος νεότερος θέλει να ενημερωθεί να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθεί. Η ενημέρωση θα γίνει στο γραφείο του συλλόγου τις μέρες και ώρες λειτουργίας ,σε ομάδες.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVIIr1f5ZcneGQwRY2REgQ9flRg4BkayX-2GZ-QrL1hR5DsA/viewform?usp=sf_link

• Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζακύνθου , το παράρτημα για τους Ρομά θα πραγματοποιήσει και φέτος απογευματινά τμήματα για τον εγγραμματισμό παιδιών και ενηλίκων Ρομά. Όποιος /α ενδιαφέρεται εθελοντικά να προσφέρει βοήθεια να επικοινωνήσει μέχρι της 11/9/2020 με 2695362174 και στο email:kentrokoinotitaszakynthou@gmail.com





Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΪΤΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου